Nieuws

Nieuws @ Eco-velo

Eco-velo blijft maar groeien. Zodat ook jij de weg kan vinden naar de diverse projecten, nieuwtjes en acties, houden we jou via deze pagina graag op de hoogte van alle relevante nieuwtjes!

Ik ben een maatwerker

Nieuwjaarsdag 2019 was een bijzondere dag voor de sociale economie in Vlaanderen. Sindsdien treden de beschutte en de sociale werkplaatsen de toekomst immers als maatwerkbedrijf tegemoet.

Elke dag zetten meer dan 25.000 werknemers in de maatwerkbedrijven hun buitengewone talenten in binnen de meest diverse activiteiten. Zo groeien zij in hun competenties, maar helpen zij ook de Vlaamse economie groeien.

Hierbij lanceren we dan ook de nieuwe term: ‘maatwerkers’.

Maak kennis met onze maatwerkers! 

De campagne 'Ik ben een maatwerker' is tot stand gekomen met de medewerking van maatwerkers. De campagnebeelden tonen dan ook echte maatwerkers die trots zelf vertellen over hun echte werksituatie.

Bekijk de filmpjes hier.

Meer weten over maatwerk? Klik hier.

Volwassenen behalen fietsdiploma

Publiekswerking dienst sport Roeselare, Buurtsport Roeselare, de vrijwilligers van Fietsclub Schiervelde, De Kringwinkel, KOERS en CVO sloegen de handen in elkaar om fietslessen te organiseren voor volwassenen die niet ( meer) kunnen fietsen. De fietslessen komen tegemoet aan een mobiliteitsnood. Wie niet kan fietsen, beschikt niet over voldoende basismobiliteit. 18 mensen namen deel. Eerst oefenden ze op plooifietsen, later op gewone fietsen. Op het einde van de lessen werden alle deelnemers ontvangen in KOERS waar ze een fietsdiploma kregen.

https://www.hln.be/regio/roeselare/volwassenen-behalen-fietsdiploma~add03b87/

Fietsverhuur 7 dagen op 7 in Roeselare

Fietspunt Eco-velo en Toerisme Roeselare slaan de handen in elkaar voor een allround service.
 
De start van het toeristisch seizoen luide in 2017 een nieuwe samenwerking tussen Eco-velo en Toerisme Roeselare in. Dankzij deze samenwerking kan fietsverhuur ook in het weekend doorgaan. Concreet betekent dit dat de weekendreservaties op zaterdag en zondag afgehaald kunnen worden bij Toerisme Roeselare (Paterskerk). Er zijn ook een 6-tal fietsen voorzien voor toeristen die niet of niet tijdig konden reserveren.

Contact
Toerisme Roeselare
Paterskerk
Delaerestraat 33
8800 Roeselare
051 26 96 00
toerisme@roeselare.be
http://www.toerismeroeselare.be/

Eco-velo
Stationsplein 55/5
8800 Roeselare.
0476 64 50 25
ecovelo@dekringwinkelmidwest.be
http://www.dekringwinkelmidwest.be/ecovelo/

Nieuwe fiets bij Eco-velo

Maak kennis met de Yuba. De vrachtwagen onder de fietsen, al waan je je eerder op een koersfiets, zo soepel rijdt hij. Tweehonderd kilo op zijn bagagerek laden? Ja hoor, geen probleem! Kortom: een geweldig alternatief voor de bakfiets, rijdt soepel en multitaskt als de beste: kinderen vervoeren of boodschappen doen met de gigantische fietstassen van 85 l per tas, jij kiest! Of de kids vervoeren én boodschappen doen, plaats zat op het lange frame. Met een bereik van meer dan 100 km kan dit nieuwe paradepaardje van Eco-velo zelfs het vakantiemiddel bij uitstek worden.

Meer informatie over mogelijkheden en verhuurprijzen volgt zo snel mogelijk via deze pagina: Yuba

Uw gegevens zijn in goede handen

Klik hier voor ons Privacy Beleid en de Website Disclaimer