Toerisme

Bij Eco-velo kan je terecht voor een goed onderhouden en veilige fiets voor je toeristische uitstappen. Voor groepen kunnen ook fietsen ter plaatse worden gebracht.

Eco-velo beschikt over 50 citybikes met 7 versnellingen, 5 tandems en 1 meerijfiets. Voor gezinnen met kleine kinderen zijn er kinderzitjes voorradig. Fietstassen kunnen voorzien worden indien gewenst. Wil je meer of andere fietsen, dan zoeken wij voor jou een oplossing.

 

De fietsen en verhuurprijzen kan je hier bekijken.

 

  • 7 op 7 permanentie: De weekend reservaties op zaterdag en zondag afgehaald kunnen worden bij de dienst Toerisme Roeselare (Paterskerk). Er zijn ook een 6-tal fietsen voorzien voor toeristen die niet of niet tijdig konden reserveren.

  • Nieuwe fiets in het aanbod: de Yuba fiets - De vrachtwagen onder de fietsen, al waan je je eerder op een koersfiets, zo soepel rijdt hij. Tweehonderd kilo op zijn bagagerek laden? Yes, we can! Kortom: een geweldig alternatief voor de bakfiets, rijdt soepel en multitaskt als de beste: kinderen vervoeren of boodschappen doen met de gigantische fietstassen van 85 l per tas, you say it. Of de kids vervoeren én boodschappen doen, plaats zat op het lange frame. Met een bereik van meer dan 100 km kan dit nieuwe paradepaardje van Eco-velo zelfs het vakantiemiddel bij uitstek worden. Tent, check! Kids, check!